Повний спектр Юридичних послуг
Kobrin & Partners

Контакти:
моб. +38(097) 710-57-68
e-mail: s_kobrin@mail.ru або s_kobrin@i.ua
Головна Сторінка

Головна » 2009 » Февраль » 3 » Договір - складова частина бізнесу
Договір - складова частина бізнесу
16:36

Договір – це документ, яким учасники підприємницької діяльності регулюють свої взаємовідносини, що направлені на встановлення, припинення або зміну прав і обов’язків. Договір містить безпосередньо описання угоди та визначає права та обов’язки сторін. Чим точніше та правильніше складено договір, тим менше шансів, що угода перетвориться на збитки та судові позови. Договір повинен бути складений коректно, а його формулювання не повинні допускати неоднозначного тлумачення.

Ми складаємо договір безпосередньо під угоду, що укладається клієнтом, та відповідно до тієї мети та завдань, які визначає для себе наш клієнт! Грамотно складений договір з чіткими формулюваннями і визначеним механізмом його реалізації, що відображає волю сторін – буде гарантом Вашої ділової репутації, економічної безпеки і комерційного процвітання.

Отримавши інформацію про угоду, що планується, юристи проконсультують Вас відносно діючого законодавства в тій сфері, в якій буде вчинено угоду, підготують проект договору та доповнень до нього, приймуть участь в ході переговорів. В подальшому, допоможуть проконтролювати виконання домовленостей, а у випадку необхідності нададуть консультації відносно невиконання або неналежного виконання контрагентом своїх обов’язків за договором.

Треба пам’ятати, що простіше не допускати створення конфліктної ситуації, ніж потім боротися з її наслідками.
 

В процесі своєї повсякденної діяльності кожна організація стикається з необхідністю вчиняти різні угоди. Вони можуть стосуватись як забезпечення роботи організації (укладання договорів оренди, купівлі оргтехніки, реклами, інш.) так і безпосередньо основної діяльності (продажу товарів, надання послуг, інш.). Не важливо, що була за угода, якщо договір було складено не на Вашу користь – наслідки як в першому так і другому випадку можуть бути негативними (наприклад, контрагенти не зробили поставку матеріалів необхідних для виконання замовлення – Ви не змогли виконати замовлення і відповідно отримати прибуток; орендодавець розірвав договір оренди – Ви вимушені займатися пошуком нового приміщення, переїздом, облаштуванням на новому місці, а на цей період часу припинити нормальну роботу підприємства).

Тому, для ефективної роботи суб’єкта підприємницької діяльності необхідний юридичний аналіз договорів, що укладаються. Такий аналіз дозволить правильно оцінити зміст договору і зрозуміти справжній сенс усіх його умов. Юристи нададуть Вам інформацію про те, чи відповідає договір діючому законодавству України, чи дотримані в ньому Ваші інтереси, чи не містить договір пунктів, що допускають неоднозначне тлумачення його положень та чи не містить він пунктів що порушують Ваші права.

Юридична експертиза договору дозволить запобігти негативним ситуаціям різного характеру. Проведення такої експертизи до підписання договору зменшить ризик фінансових втрат, які можуть бути наслідками нечесних намірів контрагента. Ми зробимо все можливе, щоб укладені Вами договори наближали Ваш бізнес до визначеної мети і не були полігоном для проведення різних афер.

Кобрін С. М.

Переглядів: 1753 | Добавив: advokatkobrin | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього комментарів: 0

Меню сайта

Календар новин

«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Форма входу

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz