Повний спектр Юридичних послуг
Kobrin & Partners

Контакти:
моб. +38(097) 710-57-68
e-mail: s_kobrin@mail.ru або s_kobrin@i.ua
Головна Сторінка

Головна » 2009 » Февраль » 3 » З нами Ви почуваєте себе безпечно!
З нами Ви почуваєте себе безпечно!
15:55

Дуже часто суб’єкти підприємницької діяльності стикаються з необхідністю захищати власні інтереси в судах. Типова ситуація, коли контрагент не виконує свої обов’язки за договором. Підприємцю, чиї права були порушені внаслідок неправомірних дій (або бездіяльності) контрагента, буває складно правильно оцінити ситуацію і вжити необхідних заходів, тому не залишається нічого іншого як скласти руки – в розрахунку на порядність іншої сторони. Безумовно, це не означає, що в подобному випадку слід терміново звертатись з позовом до суду. Професійна оцінка ситуації, що склалася, допоможе зробити правильні висновки, а також визначити перспективи судового розгляду і вирішити – судитися чи ні? (Можливо, саме в Вашому випадку можна врегулювати суперечку шляхом переговорів, або дійсно слід почекати, поки не зникнуть обставини, що заважають контрагентові виконати його зобов’язання за договором). Ми віддаємо перевагу роботі з клієнтом у «відкриту». Це означає, що у випадку, коли ініціювання судової справи лише збільшить витрати клієнта, ми відверто попередимо останнього про безперспективність такого розгляду, чим захистимо від зайвих втрат часу та грошей. Ми розуміємо, що метою позову, з яким підприємець звертається до суду, є досягнення певного результату (повернення боргу, витребування майна, розірвання договору, відшкодування збитків). Ми не судимось заради самого процесу. Для нас, першочерговими є цілі наших клієнтів, а різні конфліктні ситуації лише віддаляють підприємство від цілей, визначених його власником, тому усі небажані ситуації, які можуть скластися для наших клієнтів, ми намагаємось в першу чергу передбачити та не допустити (заздалегідь оцінювати потенційних контрагентів і укладати з ними угоди на таких умовах, щоб в них навіть не виникало бажання порушувати свої зобов’язання, а у випадку виникнення протиріч, вирішувати їх шляхом переговорів), а лише потім діяти (звертатися до суду та інших органів). Правда, інколи треба діяти негайно – боржник, що володіє грошовими коштами або майном, які можуть задовольнити вимоги кредиторів, може спробувати вивести таке майно зі своїх активів, перевести кошти з рахунків або вжити інші спроби уникнути повернення боргу. У такому випадку треба зібрати якомога більше інформації про боржника, не направляючи претензій та іншим чином не інформуючи його про заплановані заходи. Фактор раптовості, у цьому випадку буде мати велике значення.

Треба також визнати, що не завжди все залежить від бажань клієнта. Бувають випадки, в яких контрагент (або третя особа) може першим ініціювати судовий розгляд (екс-співробітники також практикують судові тяжби проти своїх колишніх роботодавців, причиною може бути банальна образа). В таких випадках, без допомоги професіоналів не обійтися. Звичайно, Ви можете самостійно захищати власні інтереси, без залучення юристів, але окрім втрати вашого дорогоцінного часу, в такому випадку, існує ризик погіршити хід справи невдалими запереченнями на позовну заяву, що будуть містити зайву інформацію (яка може бути використана проти Вас) і емоції, замість доказової бази. Наші фахівці, без зайвих емоцій оцінять матеріали справи, і при наявності найменшої можливості на успіх зможуть грамотно довести безпідставність вимог позивача.

Беручись за судову справу, ми супроводжуємо її від початку (аналізу ситуації та оцінки, наданих нам матеріалів) і до кінця (оголошення судового рішення), не забуваючи про позасудові шляхи вирішення суперечки. Клієнт надає нам для оцінки усі документи, які на його думку мають значення для судового розгляду. Ці документи вивчаються і на цій стадії можуть знадобитись додаткові матеріали необхідні для всебічного вивчення справи. Після того, як усі необхідні документи зібрані ми разом з клієнтом визначаємо доцільність звернення до суду або проведення переговорів. У випадку прийняття рішення про звернення до суду (або рішення про представництво в суді, у випадку коли позов ініційовано проти клієнта) ми займаємося складанням та поданням необхідних документів (позовної заяви; відзиву на позовну заяву; розрахунків пені, інфляційних, відсотків річних), приймаємо участь в судових засіданнях, готуємо інші документи необхідні в ході справи (клопотання; уточнення; інші заяви).
Ми зробимо все можливе для вирішення суперечки на Вашу користь!

Кобрін С. М.

Переглядів: 1661 | Добавив: advokatkobrin | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього комментарів: 0

Меню сайта

Календар новин

«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Форма входу

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz